Planiraj unaprijed

Razumijevanje vaših potreba

Pomažemo Vam da stvorite jedinstvenu uslugu koja odgovara vašim potrebama i vrijednostima

Planiranje vlastitog pogreba nije nešto o čemu biste možda željeli razmišljati i za većinu ljudi predstavlja neugodan čin. Ipak, planiranje pogreba je promišljena, odgovorna odluka koja pokazuje da se brinemo za našu obitelj i voljene. I, što je možda još važnije, oduzima teret prihvaćanja organizacijskih i financijskih odluka, s kojima će se naši bližnji teško nositi u trenutku gubitka voljene osobe. Organizacija pogreba predstavlja osobni izbor, a usluga Planiraj unaprijed Vam daje vrijeme potrebno za donošenje ispravnih odluka koje odražavaju Vaš način života.

Razgovarajte s nama i Vašom obitelji i izaberite vrstu pogrebnog plana koji Vam najviše odgovara.

Pružatelj usluge Planiraj unaprijed je Gaj grupa d.o.o., trgovačko društvo u vlasništvu Posmrtne pripomoći. Jedna od glavnih preporuka za organizaciju pogreba putem Gaj grupe je profesionalnost i iskustvo naših djelatnika koji se bave organizacijom pogreba, kao i 88 godina tradicije Posmrtne pripomoći i više od 160.000 organiziranih pogreba.

Ako želite više informacija:

O Gaj grupi

Gaj grupa d.o.o. organizira pogrebe za sve građane koji nisu članovi Posmrtne pripomoći po vrlo prihvatljivim cijenama.

Jedna od glavnih preporuka za organizaciju pogreba putem Gaj grupe je profesionalnost i iskustvo naših djelatnika koji se bave organizacijom pogreba.

Zašto planirati unaprijed?

Financijska olakšica

Pogrebne usluge su često neočekivani trošak, a cijene pogrebne opreme i usluga u stalnom su rastu. Zahvaljujući usluzi Planiraj unaprijed pogreb se, bez obzira kada se dogodi, plaća po cijeni koja vrijedi danas. Vaši planovi mogu se naknadno prilagoditi, ako se vaše želje tijekom vremena promjene. Vaše odluke ne moraju biti konačne.

Pomoć obitelji i bližnjima

Zahvaljujući korištenju usluge Planiraj unaprijed, obitelj i rodbina neće biti prepušteni nagađanju o tome što biste željeli sami učiniti. Oni koji planiraju unaprijed mogu biti sigurni ne samo da će se ispuniti njihove osobne želje, već će se izbjeći i druge nepotrebne poteškoće.

Povjerenje i sigurnost

Korištenje usluge Planiraj unaprijed ima značajnu prednost u odnosu na druge oblike štednje, budući da se sklopljeni ugovor realizira odmah u trenutku smrtnog slučaja. Polica životnog osiguranja naplaćuje se ponekad i nekoliko mjeseci nakon nastupa smrtnog slučaja, a korištenje ušteđenog novca moguće je tek nakon završene ostavinske rasprave.

(Poveznica vodi na stranicu Posmrtne pripomoći)