Vizija, misija i vrijednosti

VIZIJA

Biti vodeći pružatelj pogrebnih usluga u Hrvatskoj, koji služi obiteljima u njihovim najtežim trenucima.

MISIJA

Naš je cilj omogućiti pojedincima i obiteljima vrhunsku i personaliziranu uslugu, podršku u žalosti, te opremu i usluge po prihvatljivim cijenama.

Vođeni željom da pojedincima i obiteljima pomognemo u emocionalno teškim trenucima, odgovorno i dosljedno izvršavamo svoje poslovne obveze, pružajući im siguran oslonac u svakom trenutku.

Kontinuirano ulaganje u naše zaposlenike, koji su među najstručnijima na tržištu pogrebne djelatnosti, osigurava zadovoljstvo naših klijenata.

VRIJEDNOSTI

Visoko postavljeni ciljevi potiču nas na izvrsnost, a dugoročno zadovoljstvo klijenata izvor je svakodnevne motivacije.

Djelatnici Gaj grupe blisko su upoznati s postupkom planiranja pogreba i odlukama koje obitelj koja tuguje mora donijeti. Konstantno ulažemo u zaposlenike, a oni svojom ekspertizom održavaju tradiciju pouzdanog i sigurnog oslonca našim klijentima.

Razumijemo da je tuga jedinstvena za svaku osobu i u skladu s time ponudit ćemo vam podršku, suosjećanje i snagu koja vam je potrebna.

Spremno prihvaćamo izazove i uvijek tražimo inovativna rješenja. Otvoreni prema novim idejama, usvajamo trendove koji će unaprijediti naše procese i maksimalno povećati učinkovitost i djelotvornost.

Nastojimo izgraditi i održati poslovne odnose kako bismo pozitivno utjecali na standarde u pogrebnoj djelatnosti.

Članovi smo Udruge pogrebnika Grada Zagreba i Udruge pogrebnika Hrvatske