Politika upravljanja kvalitetom

Europski standard za pogrebnu djelatnost EN 15017:2019

Certificate

Bureau Veritas Certification, globalni lider za ispitivanje, kontrolu i certificiranje, dodijelio je polovinom listopada 2013. godine Gaj grupi Certifikat EN 15017:2005 za sustav upravljanja pogrebnim uslugama. 12. srpnja 2022. dodijeljen nam je novi ceritfikat EN 15017:2019.

Dovoljno je reći da je Gaj grupa, bila prva poslovna organizacija koja se bavi pogrebničkom djelatnošću u Republici Hrvatskoj kojoj je ovaj Certifikat dodijeljen. U službenom Izvještaju o nadzornom auditu koji je proveden 20.06.2017. godine konstatirano je kako Gaj grupa zajedno sa Posmrtnom pripomoći s kojom je vlasnički, upravljački i operativno integrirana ima reputaciju izvrsnosti u svojoj djelatnosti. U navedenom Izvještaju je također navedeno kako Gaj grupa ispunjava sve zahtjeve za održavanje ovog Certifikata.

Zašto nam je potreban ovaj standard? Potreban nam je zbog unapređenja vlastitog rada, povećanja učinkovitosti, konkurencije te zadovoljstva korisnika i radnika zaposlenih u trgovačkom društvu Gaj grupa d.o.o. Ili, drugim riječima, uvođenje i održavanje ovog standarda u poslovanju Gaj grupe znači da će se raditi organiziranije, discipliniranije, odgovornije i uz stalni napredak, da će se sve bitne aktivnosti dokumentirati, a sve spoznaje koristiti za trajno unapređivanje kvalitete rada.